40 RON Pariu Live Gratuit pe meciul Real Madrid – Manchester United ( Bet365.com )

Posted on February 11, 2013

Real Madrid - Manchester UnitedMiercuri, 13 februarie, Real Madrid infrunta Man Utd in optimile de finala din Liga Campionilor UEFA pe Stadionul Santiago Bernabeu – si noi va oferim un pariu gratuit fantastic, pentru a creste si mai mult suspansul.

Plasati un pariu inaintea evenimentului pe aceasta intalnire mult anticipata si va vom oferi un Pariu Live gratuit cu aceeasi miza pe marele meci.

Pentru a va califica pentru Pariul Live gratuit, plasati un pariu inainte de start, apoi dupa inceperea meciului plasati inca un Pariu Live. Pariul Live gratuit trebuie sa fie platit si plasat in mod normal si daca PRIMUL dumneavoastra Pariu Live este necastigator, va vom rambursa aceasta miza, pana la valoarea celui mai mare pariu plasat inaintea evenimentului (max 40 RON).

Ca intotdeauna, veti avea o mare varietate de oportunitati de pariere din care puteti alege, cu peste 70 de tipuri de Pariuri Live disponibile pe tot parcursul meciului, inclusiv Urmatorul gol, Goluri/Meci, Total cornere, Rezultat la pauza, Rezultat final si multe altele.